Filosofie

Filosofie: hergebruik van kleding

Nieuwe ronde, nieuwe kansen en het nieuwe denken

Leef je van een krap budget? Wil je goedkope merkkleding? Wil je voordelig originele kleding kopen? Ga dan eens naar tweedehands (vintage) kledingwinkel Viva!!

Naast dat het voordeliger is, is het tegenwoordig zelfs helemaal ‘in’ om tweedehands kleding te kopen! En er zijn meer redenen om tweedehands kleding te kopen, of tweedehands kleding in te brengen bij Viva!. Er vindt een overgang plaats van “graaicultuur” naar “geefmaatschappij” en hergebruik. Het gaat niet meer om steeds meer ‘hebben’ maar meer ‘samen delen’. Idealistisch maar ook noodzakelijk. We hergebruiken, delen en repareren. Dat recyclen leidt tot een bewustere levensstijl. Door hergebruik van kleding, die soms niet eens gedragen is, belandt er minder afval op de stortplaats. We zien in dat gebruikte spullen een ‘nieuw leven’ geven minder energie en geld kost. We komen terug van de “weggooi maatschappij” en we beseffen dat we het niet alleen kunnen. Dat we elkaar nodig hebben.

Voor mensen die bewust in de maatschappij staan is tweedehands kleding een uitkomst. Voor klanten is het altijd een verrassing wat er nu weer in onze winkel te koop is en daardoor een uitdaging om iets leuks te vinden!

De kleding wordt bij inbreng bij Viva! goed gecontroleerd en alleen kwalitatief goede kleding wordt in de winkel gehangen. Wil je iets origineels? Wil je iets duurzaams? Wil je iets wat bij je portemonnee past? Kom dan langs bij tweedehands kledingwinkel Viva!!
Samen staan we sterk.

Daarom: Viva!